تأثیر سرعت تغییر سود در نوسانات سبد سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

ساخت وبلاگ

1 حسابداری سخنرانی ، دانشکده مدیریت ، اقتصاد و حسابداری ، دانشگاه نور Noor ، تهران ، ایران.

2 استادیار حسابداری ، شعبه کرمان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، کرمان ، ایران.

چکیده> تأثیر سرعت تغییر سود در نوسانات نمونه کارها سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

1 حسابداری سخنرانی ، دانشکده مدیریت ، اقتصاد و حسابداری ، دانشگاه نور Noor ، تهران ، ایران.

2 استادیار حسابداری ، شعبه کرمان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، کرمان ، ایران.

  • تأثیر سرعت تغییرات سود در نوسانات سبد سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
  • 1 حسابداری سخنرانی ، دانشکده مدیریت ، اقتصاد و حسابداری ، دانشگاه نور Noor ، تهران ، ایران.
  • 2 استادیار حسابداری ، شعبه کرمان ، دانشگاه آزاد اسلامی ، کرمان ، ایران.

خلاصه

هدف: بازار سرمایه به دلیل نقش اساسی آن در جمع آوری منابع مالی به روش های مختلف مانند پس انداز کوچک و بزرگ ، بهینه سازی گردش منابع مالی و هدایت آنها به سمت هزینه ها و نیازهای سرمایه گذاری در بخش های اقتصادی تولیدی در نظر گرفته شده است. حتی برخی از اقتصاددانان بر این باورند که تفاوت بین اقتصادهای توسعه یافته و توسعه نیافته نه تنها در فناوری پیشرفته است ، بلکه می توان در وجود بازارهای مالی یکپارچه ، فعال و گسترده نیز مشاهده کرد. نگاهی به رشد مطلوب بازار سرمایه ایران در شرایط تحریم ها و شیوع ویروس تاج ، نشان می دهد که ورود به این بازار مورد توجه توجه و علاقه مردم بوده است. سرمایه گذاران در بازار سرمایه به دنبال دستیابی و اجرای استراتژی هایی هستند که می توانند بر چالش های موجود در بازار غلبه کنند. غالباً ، تصمیمات سرمایه گذاری در انتخاب بهینه از اوراق بهادار سرمایه گذاران بر اساس رابطه بین ریسک و بازده و سطح سودآوری در نظر گرفته می شود که این یک عامل برتری یک سهم است. در نتیجه ، تغییرات سود از نگاه سرمایه گذاران پنهان نمی شود و نسبت به تغییرات سود واکنش نشان می دهند ، اما به سرعت تغییرات سود توجه نمی کنند ، که می تواند منجر به خطرات مختلف و در نتیجه اثرات جانبی بر سهام شود. نمونه کارها. از جمله عوامل می توان به سرعت تغییرات سود ، که منجر به تضعیف تجزیه و تحلیل صورتهای مالی ، واکنش افراطی سرمایه گذاران ، عدم تخصیص بهینه نمونه کارها توسط آنها و به تبع آن ، افزایش نوسانات سبد سهام می شود. بنابراین ، هدف از مطالعه حاضر بررسی رابطه بین سرعت تغییرات سود و نوسانات نمونه کارها سهام است. روش: به ویژگی ها و اطلاعات موجود ، 87 شرکت ذکر شده در بورس اوراق بهادار تهران از سال 2009 تا 2020 ارائه شده است. از مدل Wang et al (2010) برای اندازه گیری سرعت تغییرات سود استفاده شد و مدل Kuronen (2013) استفاده شدبرای اندازه گیری متغیر نوسانات نمونه کارها سهام. فرضیه های تحقیق نیز با استفاده از مدل رگرسیون حداقل مربع عمومی مورد آزمایش قرار گرفت. یافته ها: نتایج حاصل از تحقیق تأیید می کند که بین نرخ تغییرات سود منفی و مثبت و نوسانات سبد سهام رابطه معنی داری وجود دارد. به عبارت دیگر ، انتظار می رود با شناسایی عواملی که نوسانات سبد سهام و کنترل آنها را تشدید می کند ،

ریسک سرمایه گذاری را می توان به حداقل رساند و سرمایه گذاران می توانند از بازار سرمایه اطمینان و کارآیی بیشتری داشته باشند. بنابراین ، با توجه به تئوری های مبتنی بر کیفیت سود و تئوری های مدرن نمونه کارها ، نتایج فرضیه اول نشان می دهد که سرعت تغییرات مثبت در سود باعث کاهش نوسانات سبد سهام و نتایج فرضیه دوم می شودنشان می دهد که سرعت تغییرات منفی در سود باعث افزایش نوسانات سبد سهام می شود ، که این می تواند به سرمایه گذاران و شرکت های جامعه بورس کمک کند تا از این عامل مهم استفاده کنند و در جذب سرمایه گذاران بیشتر مراقب باشند. نتیجه گیری: تجزیه و تحلیل اقتصاد ایران نشان می دهد که این کشور در دهه های گذشته یکی از چالش برانگیزترین شرایط اقتصادی و اجتماعی را تجربه کرده است. وضعیتی که سه عامل تحریم ، کرونا و افزایش در پایگاه پولی تأثیر بسزایی در تشکیل آن داشته و باعث شده است که بازارهای اقتصادی از جمله بازار سرمایه به بازارهای نامشخص و سرمایه گذاران تبدیل شود تا به بازارهای کم خطر تکیه دهندو البته ، نتیجه این امر شوک های تأمین است. و تقاضا و نوسانات سبد سهام. نوسانات نمونه کارها سهام توجه بسیاری از سازندگان سرمایه گذاران پولی و مالی و سیاست گذاران را به خود جلب کرده است. افزایش دامنه نوسانات نمونه کارها سهام منجر به تضعیف عملکرد بازارهای مالی می شود. در نهایت ، شرایط نامشخص بوجود می آید که تصمیمات اقتصادی ریسک و گران تر خواهد بود. بنابراین ، بازار بورس اوراق بهادار ایران در دوره های گذشته دستخوش تغییرات بسیاری شده است ، نمی توان امیدوار بود که براساس سیاست ها و افکار قبلی بازار ، بازار بهینه تری ایجاد کند. با حرکت بازارها به سمت تجزیه و تحلیل علمی و کاربردی ، نیاز جامعه سرمایه گذاری برای شناسایی عوامل ناشناخته افزایش می یابد. بنابراین ، با توجه به سرعت تغییرات سود و نوسانات نمونه کارها سهام ، این می تواند بینش قابل توجهی در بازار سرمایه و معرفی عمیق تر آن برای سرمایه گذاران به ارمغان بیاورد. بر این اساس ، توصیه می شود که در تجزیه و تحلیل اساسی سهام تحت نظارت تحلیلگران بازار سرمایه ، از تمرکز فقط بر روی عواملی مانند بررسی صورتهای مالی و عواملی که همیشه توسط غیر دانشگاهیان انتظار می رود ، فراتر بروند وبه منظور شناسایی این عوامل شناخته شده ، قدم بردارید.

کلید واژه ها

ریسک سرمایه گذاری

سرعت تغییر سود

Stock Portfolio Fluctuations

References

امیرتیموری، راضیه؛ جلائی، سید عبدالمجید و زاینده‌رودی، محسن (1396). بررسی تأثیر هم‌زمانی چرخه‌های تجاری ایران و آلمان بر اصطکاک و عمق بازارهای مالی ایران (رهیافت مارکوف سوئیچینگ بیزین‌ور). تحقیقات مالی ، 6(3)، 364-341.

احمدی امین، الهه و تحریری، آرش (1398). تأثیر انتقال ورشکستگی در صنعت بر محتوای اطلاعاتی سود شرکت‌ها. بررسی‌های حسابداری و حسابرسی، 26(1)، 18-1.

اخگر، محمد امید و کرانی، فاطمه (1398). بررسی تأثیر اصطکاک‌های بازار بر محدودیت مالی با تأکید بر ارتباط‌های سیاسی. پژوهش‌های حسابداری مالی ، 11(2)، 37-17.

ایزدی‌نیا، ناصر و کربلایی کریم، امیرحسین (1391). شناسایی تأثیر متغیرهای منتخب مالی بر بازده سهام در بورس اوراق بهادار تهران. پژوهش‌های حسابداری مالی، 4(1)، 30-17.

بدری، احمد؛ فضیلت، فرهاد و شهابی، سعید (1393). بررسی ارتباط بین شتاب سود با بازده سهام. دانش حسابداری مالی ، 1(2)، 55-41.

برآسود، مهدی و زمردیان، غلامرضا (1398). بررسی رفتار سرمایه‌گذاران در انتخاب پرتفوی سهام (رویکرد مالی کلاسیک یا رویکرد مالی رفتاری). دانش سرمایه‌گذاری ، 8(29)، 114-101.

بزرگ اصل، موسی و صاحبقرانی، امیرعباس (1392). پیش‌بینی بازده غیرعادی بر مبنای مدل مبتنی بر شتاب سود و صنعت در بورس اوراق بهادار تهران. مطالعات تجربی حسابداری مالی ، 11(38)، 67-53.

بنی مهد، بهمن؛ مراد‌زاده فرد، مهدی و مروارید عراقی، فاطمه (1393). تغییرات مثبت سود هر سهم و قیمت سهام: آزمون فرضیه ثبات رفتاری. حسابداری مدیریت ، 7(20)، 77-67.

پورزمانی، زهرا (1396). کارایی معیارهای ارزیابی ریسک در تئوری فرامدرن پرتفوی در صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک در دوران رونق تجاری . پژوهش‌های حسابداری مالی و حسابرسی ، 9(33)، 80-65 .

تقی‌زاده یزدی، محمدرضا؛ فلاح‌پور، سعید و احمدی مقدم، محمد (1395). انتخاب پرتفوی بهینه با استفاده از برنامه‎ریزی فرا آرمانی و برنامه‎ریزی آرمانی ترتیبی توسعه‎یافته. تحقیقات مالی ، 18(4)، 612-591.

دارابی، رؤیا؛ وقفی، سیدحسام؛ حبیب زاده، سیدجواد و آهنگری، مهناز (1395). انتخاب پرتفوی بهینه سهام در شرکت‌های پذیرفته شده‌ بورس اوراق بهادار تهران به روش ICDE. دانش مالی تحلیل اوراق بهادار ، 9(31)، 122-111.

راجی زاده، سپیده؛ تائبی نقندری، امیرحسین و زینلی، حدیث (1400). تأثیر اصطکاک مالی بر سرعت همگرایی قیمت سهام. مهندسی مالی و مدیریت اوراق بهادار، 12(47)، 69-43.

رستمی، علی؛ رستمی، محمدرضا . چاوشی، کاظم. (1394). بررسی تأثیر تنوع‌بخشی پرتفوی بر ریسک نامطلوب در بورس اوراق بهادار تهران. چشم‌انداز مدیریت مالی، 5(12)، 133-109.

رودری، سهیل؛ همایونی فر، مسعود و سلیمی فر، مصطفی (1399). تأثیر نوسانات نرخ ارز و سهام بر کارایی تسهیلات اعطایی به بخش کشاورزی. اقتصاد و توسعه کشاورزی ، 34(1)، 96-81. Не удалось загрузить все результаты. ПовторитьПовторная попытка…

سلیمانی، ایمان و عرب صالحی، مهدی (1398). عوامل تعیین کننده نوسان پذیری غیرسیستماتیک بازده سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران. چشم‌انداز مدیریت مالی، 9(26)، 119-97.

شاهرخی ساردو، سعید؛ محمدآبادی، محمدجواد و مرسل پور، مقدس (1399). بررسی تأثیر سرعت تعدیل ساختار سرمایه بهینه بر شتاب سود. رویکردهای پژوهش‌های نوین در مدیریت و حسابداری، 4(47)، 141-121.

صالح نژاد، سیدحسن؛ وقفی، سیدحسام؛ صادقیان، بهرام وآهنگری، مهناز(1394). بررسی تأثیر رشد پایدار سود بر واکنش قیمت سهام به ویژگی های پیش بینی سود سهم. پژوهش‌های تجربی حسابداری، 4(16)، 70-51.

عباسی آقاملکی، حامد؛ عبدلی، قهرمان؛ سوری، علی و ابراهیمی، محسن (1397). تأثیر نوآوری بر نوسانات سهام شرکت‌های داروسازی بورس اوراق بهادار تهران. اقتصاد مالی (اقتصاد مالی و توسعه)، 12(45)، 49-27.

کاظمی، محبوبه و غنایی، کمال (1395). بررسی تاثیر محدودیت‌های مالی و متغیرهای رشد بر نوسان‌پذیری قیمت سهام شرکت‌ها. چهارمین کنفرانس بین‌المللی پژوهش‌های کاربردی در مدیریت و حسابداری، تهران.

فلاح مهدی دوست، زهرا و جهانشاد، آزیتا (1395). شکاف بین اهرم مالی واقعی و اهرم بهینه با توجه به ریسک ورشکستگی شرکت‌ها. دانش سرمایه‌گذاری، 5(19)، 82-67.

قالیباف اصل، حسن؛ محمدی، شاپور و قدک‌فروشان، مریم (1393). بررسی رابطه شتاب سود و نقدشوندگی بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران. پژوهش‌های مدیریت در ایران، 18(2)، 193-181.

محمدیان، اسماء (1397). تأثیر آنتروپی بر رابطه بین تخصص حسابرس و شتاب سود. پایان‌نامه کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان.

نبوی چاشمی، علی و یوسفی کرچنگی، رحمان (1390). تعیین پرتفوی بهینه با استفاده از تکنیک برنامه‌ریزی آرمانی فازی FGP. مهندسی مالی و مدیریت اوراق بهادار ، 2(9)، 131-107.

محمدی باغملائی، حسین؛ پارسا، حجت؛ طهماسبی، سعید و حاجیانی، پرویز (1400). کاربرد معیار آنتروپی‌تجمعی و الگوریتم PSO در بهینه‌سازی سبد سهام شرکت‌های پتروشیمی بازار بورس اوراق بهادار. مجله توسعه و سرمایه ، 6(2)، 41-55.

مهام، کیهان؛ حیدری، محمدرضا (1393). رشد سرمایه‌گذاری و رابطه بین ارزش بازار سهام، سود و ارزش دفتری حقوق صاحبان سهام. دانش حسابداری مالی ، 1(2)، 98-79.

میرعسکری، سید رضا؛ محفوظی، غلامرضا و شعبانی نژاد ماسوله، متین (1397). بررسی رابطۀ همزمانی قیمت سهام و توزیع بازده . مدیریت دارایی و تأمین مالی، 6(3)، 66-51.

هاشمی دهچی، مجید؛ ایزدی نیا، ناصر و امیری، هادی (1400). تأثیر قابلیت مقایسه صورت‌های مالی بر نوسانات ویژۀ بازده سهام با تأکید بر کیفیت گزارشگری مالی. مدیریت دارایی و تأمین مالی ، 9(3)، 18-1. Не удалось загрузить все результаты. ПовторитьПовторная попытка…

عباسی آقا ملکی ، H. ، عبدولی ، گ. ، سوری ، ا. ، و ابراهیمی ، م. (2019). تأثیر نوآوری در نوسانات سهام شرکتهای دارویی بورس اوراق بهادار تهران. اقتصاد مالی ، 12 (45) ، 27-49 [به زبان فارسی].

عبد ال وحد خلیفه ، H. (2020). توصیف راه حل برای مشکل نمونه کارها سهام از طریق رویکرد فازی فیثاغور. انرژی و تحقیقات اقتصادی محیط زیست ، 4 (2) ، 127-134.

احمدی امین ، ا. ، و تحریری ، ا. (2019). تأثیر آلودگی ورشکستگی بر اطلاع رسانی درآمدها. بررسی حسابداری و حسابرسی ، 26 (1) ، 1-18 [به زبان فارسی].

Akhgar ، M. ، & Korani ، F. (2019). بررسی اثرات اصطکاک بازار بر محدودیت مالی با تأکید بر ارتباط سیاسی. تحقیقات حسابداری مالی ، 11 (2) ، 17-37 [به زبان فارسی].

Amirteimoori ، R. ، Jalaee ، S. ، & Zayandeh Roodi ، M. (2017). بررسی تأثیر هماهنگ سازی چرخه تجارت ایران-آلمان بر اصطکاک و عمق بازارهای مالی در ایران (روش سوئیچینگ Bayesian VAR). مجله تحقیقات مالی ، 19 (3) ، 341-364 [به زبان فارسی].

Badri ، A. ، Fazilat ، F. ، & Shahabi ، S. (2014). ارتباط بین کسب شتاب و بازده سهام. دانش حسابداری مالی ، 1 (2) ، 41-55 [به زبان فارسی].

Bani Mahd ، B. ، Moradzadeh Fard ، M. ، & Morvarid Iraqi ، F. (2014). تغییر مثبت سود هر سهم و قیمت سهم: فرضیه تثبیت عملکردی. حسابداری مدیریت ، 7 (20) ، 67-77 [به زبان فارسی].

Barasoud ، M. ، & Zomorodian ، G. (2019). مطالعه تطبیقی رفتار سرمایه گذاران در سبد سهام (رویکرد مالی کلاسیک یا رویکرد مالی رفتاری). مجله دانش سرمایه گذاری ، 8 (29) ، 101-114 [به زبان فارسی].

Buraprathep ، S. ، Khanthavit A. ، & Pattarathammas ، S. (2015). حرکت به سمت کارآیی: مطالعه کارآیی اطلاعاتی متغیر زمان در بورس اوراق بهادار تایلند. مقاله کاردانشکده بازرگانی و حسابداری ، دانشگاه Thammasat ، بانکوک ، تایلند.

Bozorge Asl ، M. ، & Sahebgharani ، A. (2012). پیش بینی بازده غیر طبیعی با توجه به مدل سود و مدل حرکت صنعت در بورس اوراق بهادار تهران. مطالعات تجربی در حسابداری مالی ، 10 (38) ، 53-67 [به زبان فارسی].

Cakici ، N. ، & Tan ، S. (2014). اندازه ، ارزش و حرکت در کشورهای توسعه یافته بازده سهام عدالت: قرار گرفتن در معرض کلان اقتصادی و نقدینگی. مجله بین المللی پول و امور مالی ، در مطبوعات ، نسخه خطی پذیرفته شده ، در دسترس آنلاین 10 ژانویه ، 1-59.

Cao ، Y. ، Myers ، L. A. ، & Sougiannis ، T. (2011). آیا شتاب درآمدها اطلاعات را منتقل می کند؟بررسی مطالعات حسابداری ، 16 (4) ، 1-47.

Chen ، X. ، Kim ، K. A. ، Yao ، T. ، & Yu ، T. (2010). در مورد پیش بینی بازده سهام چین. مجله مالی اقیانوس آرام ، 18 (4) ، 403-425.

Darabi ، R. ، Vaghfi ، S. ، Habibzadeh ، S. ، & Ahangari ، M. (2016). نمونه کارها بهینه سهام را در شرکت های ذکر شده در بورس اوراق بهادار تهران انتخاب کنید. دانش مالی تجزیه و تحلیل اوراق بهادار ، 9 (31) ، 111-122 [به زبان فارسی].

Daeli ، C. E. (2018). تعیین کننده ارزش شرکت: مطالعه موردی شرکتهای سیگار ذکر شده در بورس اندونزی. مجله بین المللی مطالعات و تحقیقات مدیریتی ، 6 (2) ، 51-59.

Emerson ، R. ، Hall ، S. ، & Zalewska-Mitura ، A. (1997). در حال تحول کارآیی بازار با کاربرد برخی از سهام بلغاری. اقتصاد برنامه ریزی ، 30 (2-3) ، 75-90.

Fallah Mahdidoust ، Z. ، & Jahanshad ، A. (2016). شکاف بین اهرم مالی واقعی و بهینه به دلیل خطر ورشکستگی. مجله دانش سرمایه گذاری ، 5 (19) ، 67-82 [به زبان فارسی].

Fonou-Dombeu ، N. C. ، Mbonigaba ، J. ، & Olarewaju ، O. M.(2022). اقدامات کیفیت درآمد و نوسانات بازده سهام در آفریقای جنوبی. مجله تجاری آینده ، 8 (4) ، 1-15.

Ghalibafasl ، H. ، Mohammadi ، Sh. ، & Ghadak Foroshan ، M. (2014). بررسی رابطه بین شتاب سود و نقدینگی بازار سهام در بورس اوراق بهادار تهران. تحقیقات مدیریت در ایران ، 18 (2) ، 193-181 [به زبان فارسی].

Guerard ، J. ، & Saxena ، A. (2018). مطالعه موردی از شتاب درآمدهای پیش بینی شده و انتخاب سهام در بازارهای جهانی و در حال ظهور سهام. مرزها در ریاضیات و آمار کاربردی ، 4 (4) ، 1-9.

Hashemi Dehchi ، M. ، Izadinia ، N. ، & Amiri ، H. (2021). تأثیر مقایسه صورتهای مالی بر نوسانات بازده ایدیوسیکاتیک با تأکید بر کیفیت گزارشگری مالی. مجله مدیریت و تأمین مالی دارایی ، 9 (3) ، 1-18 [به زبان فارسی].

مفید ، C. M.(2013). نوسانات درآمد: مفاهیم ، اندازه گیری و حسابداری برای افزایش آن در ایالات متحده ، 1971-2009. پایان نامه ارائه شده به دانشکده دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه کرنل. https://hdl. handle. net/1813/34215

او ، Sh. ، و Narayanamoorthy G. S. (2020). شتاب درآمدها و بازده سهام. مجله حسابداری و اقتصاد ، 69 (1) ، 1-34

Izadinia ، N. ، & Karbalaee ، A. (2012). شناسایی تأثیر متغیرهای مالی منتخب بر بازده سهام. مجله تحقیقات حسابداری مالی ، 4 (1) ، 17-30 [به زبان فارسی].

Kazemi ، M. ، & Ghenaei ، K. (2016). بررسی تأثیر محدودیت های مالی و متغیرهای رشد بر نوسان قیمت سهام شرکت ها. کنفرانس بین المللی ما در مورد تحقیقات کاربردی در مدیریت و حسابداری ، تهران [به زبان فارسی].

Khanthavit ، A. (2016). سرعت سریع و آهسته همگرایی به کارآیی بازار یک یادداشت برای سهام بزرگ و کوچک در بورس اوراق بهادار تایلند. علوم اجتماعی آسیا ، 2 (2) ، 1-6.

Kuronen A. M.(2013). چه چیزی باعث شتاب درآمد می شود و آیا اطلاعات ارزشمند را منتقل می کند؟دانشگاه Aalto ، P. O. جعبه 11000 ، 00076 Aalto ، www. aalto. fi.

Kumari ، J. ، Mahakud ، J. ، & Hiremath ، G. S. (2017). عوامل تعیین کننده نوسانات احمقانه: شواهدی از بازار سهام هند. تحقیقات در تجارت و دارایی بین المللی ، 41 ، 172-184.

Liu X. ، Hu C. ، Huang ، B. ، & Foley ، M. (2010). دولت و ایالات متحده: شواهد بین المللی. مجله امور مالی و اقتصاد بین المللی ، 10 (4) ، 80-88.

Maham ، K. ، Heidari ، M. (2014). رشد سرمایه گذاری و رابطه بین ارزش عدالت ، درآمد و ارزش کتاب عدالت. دانش حسابداری مالی ، 1 (2) ، 79-98 [به زبان فارسی].

Meeuwis ، M. (2020). نوسانات ثروت و ترجیحات ریسک: شواهدی از نمونه کارها سرمایه گذار ایالات متحده. موجود در SSRN: https://ss.com/abstract=3653324.

Miraskari ، S. ، Mahfoozi ، G. ، & Shabani Nejad Mousoleh ، M. (2018). بررسی رابطه بین هماهنگی قیمت سهام و توزیع بازده. مجله مدیریت و تأمین مالی دارایی ، 6 (3) ، 51-66 [به زبان فارسی].

محمدیان ، ا. (2018). تأثیر آنتروپی بر رابطه بین تخصص حسابرس و شتاب سود. پایان نامه کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی ، شاخه کرمان [به زبان فارسی].

محمد بغمولی ، H. ، پارسا ، H. ، تاهماسیبی ، س. ، و حاجیانی ، ص. (2021). استفاده از اندازه گیری آنتروپی تجمعی و الگوریتم PSO در بورس اوراق بهادار تهران شرکت های پتروشیمی بهینه سازی نمونه کارها. مجله توسعه و سرمایه ، 6 (2) ، 41-55 [به زبان فارسی].

Nabavi Chashmi ، A. ، & Yousefi Kerchangi ، R. (2011). تعیین نمونه کارها بهینه با استفاده از FGP. مهندسی مالی و مدیریت نمونه کارها ، 2 (9) ، 107-131 [به زبان فارسی].

نیکولز ، ج. ، و وهلن ، جی. (2004). چگونه شماره درآمد مربوط به بازده سهام است؟مروری بر تحقیقات حسابداری کلاسیک با شواهد به روز شده. افق حسابداری ، 18 (4) ، 263-286.

Rajizadeh ، S. ، Taebi Noghondari ، A. ، & Zeinali ، H. (2021). تأثیر اصطکاک مالی بر سرعت همگرایی قیمت سهام. مهندسی مالی و مدیریت نمونه کارها ، 12 (47) ، 43-69 [به زبان فارسی].

Rostami ، A. ، Rostami ، M. R. ، & Chavoshi ، K. (2016). بررسی تأثیر متنوع سازی نمونه کارها بر ریسک منفی در بورس اوراق بهادار تهران. مجله دیدگاه مدیریت مالی ، 5 (12) ، 109-133 [به زبان فارسی].

Pourzamani ، Z. (2017). کارآیی معیارهای ارزیابی ریسک در نظریه پسامدرن نمونه کارها در وجوه متقابل در طول رونق. تحقیقات حسابداری مالی و حسابرسی ، 9 (33) ، 80-65 [به زبان فارسی].

Roudari ، S. ، Homayounifar ، M. ، & Salimifar ، M. (2020). تأثیر نرخ ارز و نوسانات شاخص سهام بر کارآیی تسهیلات کشاورزی. مجله اقتصاد و توسعه کشاورزی ، 34 (1) ، 81-96 [به زبان فارسی].

روونا ، J. H.(2017). نوسانات سود ، سیاست سود سهام و تأثیر رشد دارایی نوسانات قیمت سهام در شرکتهای تولیدی در دوره بورس اوراق بهادار اندونزی 2013-2015. مجله مدیریت دفتر ، 5 (2) ، 231-242.

Rusdiyanto ، R. ، & Narsa ، I. M. (2019). تأثیر نوسانات درآمد ، درآمد خالص و درآمد جامع بر قیمت سهام در شرکت های بانکی در بورس اندونزی. بررسی بین المللی مدیریت و بازاریابی ، 9 (6) ، 18-24.

Sastrawati ، W. ، & Saarce ، E. H.(2016). تجزیه و تحلیل تأثیر حاکمیت شرکتها بر شیوه های مدیریت درآمد. بررسی حسابداری تجاری ، 5 (1) ، 253-265.

Saleh Nejad ، S. Hasan. ، Waqfi ، S. H. ، Sadeghian ، B. ، & Ahangari ، Mahnaz (2016). بررسی تأثیر رشد سود پایدار بر واکنش قیمت سهام به ویژگی های پیش بینی سود سهام. تحقیقات حسابداری تجربی ، 4 (16) ، 51-70 [به زبان فارسی].

Saucedo ، G. D. (2014) ، تأثیر سرمایه انسانی و افشای سرمایه داوطلبانه سرمایه انسانی بر تصمیم گیری و ارزیابی سرمایه گذاران از ارزش شرکت. دکتریپایان نامه ، موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی. http://hdl. handle. net/10919/46978

شفی ، م. (2014). عوامل مؤثر بر رفتار سرمایه گذار فردی. مجله عربی بازنگری تجارت و مدیریت ، 2 ، 61-71.

Schumaker ، R. P. ، & Maida ، N. (2018). تجزیه و تحلیل حرکت قیمت سهام به دنبال انتشار مقاله اخبار مالی. ارتباطات IIMA ، 16 (1) ، ماده 1.

شهروکی ساردو ، س. ، محمدآبادی ، م. ، مورسالپور ، م. (2020). بررسی تأثیر سرعت تعدیل ساختار سرمایه بهینه بر شتاب سود. مجله رویکردهای تحقیقاتی جدید در مدیریت و حسابداری ، 4 (47) ، 121-141 [به زبان فارسی].

Sidantha ، I. N. B. ، Nu ، A. ، & Mulyadi ، J. (2016). سایر ارائه درآمد جامع: سرمایه گذاری در صنعت زیرساخت ها و خدمات. جیاف ، 2 (2) ، 59-71.

Soleimani ، I. ، & Arabsalehi ، M. (2019). عوامل تعیین کننده نوسانات احمقانه در بنگاه های ذکر شده در بورس اوراق بهادار تهران. مجله دیدگاه مدیریت مالی ، 9 (26) ، 97-119 [به زبان فارسی].

Subiyakti ، A. N.(2017). نوسانات سود پنگارو درآمدهای پاسخ درآمد Terhadap ضریب Pada Saat Konvergensi IFRS DI Indonesia. E-joual Akuntansi Equity ، 3 (3) ، 24-37.

اخبار رمز ارزها...
ما را در سایت اخبار رمز ارزها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : منیژه سلیمی بازدید : 39 تاريخ : شنبه 13 خرداد 1402 ساعت: 0:38