تجزیه و تحلیل: پالایشگاه های اروپایی به عنوان تحریم های ایالات متحده در مورد ایران با دقت عمل می کنند

ساخت وبلاگ

لندن-خریداران اروپایی نفت ایران با دقت در حال کاهش است زیرا مهلت 12 مه برای دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده برای چشم پوشی از تحریم های مربوط به گزارش نفت علیه نزدیک به ایران.

não está cadastrado؟

نامه های الکترونیکی Receba Diários com Alertas ، Notas ao Assinante ؛شخصی سازی Sua Experiesncia.

تقاضا برای نفت خام ایران در اروپا پایدار است اما علاقه به بشکه های رقیب عراقی و سعودی در میان احتمال فزاینده ای که تحریم های ایالات متحده می تواند جریان خام کشور را محدود کند ، صعود می کنند.

Iran

این تنش ها در هفته های اخیر قیمت نفت را نزدیک به چهار سال بالا سوق داده است و پالایشگاه های جهانی به تدریج در حال آماده سازی برای از دست دادن منبع احتمالی دیگر نفت خام هستند.

اگر تنظیم مجدد تحریم ها شامل محدودیت در خرید و حمل و نقل نفت خام ایران باشد ، این می تواند تأثیر زیادی در بازار جهانی نفت بگذارد.

اما منابع تجاری و صنعت به S& P Global Platts گفتند که حتی اگر این اتفاق بیفتد ، به صنعت نفت یک دوره انتقالی برای تنظیم داده می شود.

پالایشگاه های اروپایی گفتند که آنها در حال آماده سازی برای احتمال تحریم در ایران هستند اما آنها همچنان وارد واردات خام ایران برای بارگیری در ماه مه و ژوئن می شوند.

اروپا حدود 700،000 B/D یا یک سوم صادرات خام ایران را می گیرد و یک خروجی کلیدی برای عضو اوپک است.

توافق هسته ای ، معروف به برنامه جامع عمل مشترک (JCPOA) در معرض خطر پرده برداری است. ایالات متحده بارها تهدید کرده است که مجدداً تحریم ها را تحمیل می کند ، و به طور بالقوه صادرات را 1 میلیون دلار در روز کاهش می دهد.

قیمت رقابتی

یک معامله گر برای یک پالایشگاه مدیترانه ای که یک خریدار فعال نفت خام ایران است گفت که شرکت وی در حال حاضر به دنبال خرید نفت ایران برای چند ماه آینده است اما اگر ایالات متحده محدودیت های بانکی بیشتری را تحمیل کند ، باید گزینه های دیگری پیدا کند.

وی گفت: "ما مطمئناً در ماه ژوئن محموله هایی را معرفی می کنیم اما [باید انعطاف پذیر باشیم] در صورت بروز هر اتفاقی با تحریم ها"عرب عربستان سعودی سنگین است.

وی گفت: "به طور کلی ، در حال حاضر قیمت های رسمی فروش در حال حاضر ، ایرانی سودآورترین است ، اما این یک استراتژی بیشتر از یک سوال خالص از قیمت است ، زیرا شما باید به دلیل محدودیت های بانکی این امر را عامل کنید."

منابع همچنین گفتند كه عربستان سعودی و عراق ، كه هر دو نفت خام مشابه ایران تولید می كنند ، در صورت شروع تحریم های آمریكا برای مهار عرضه بارهای ایران ، به احتمال زیاد سود می برند.

یک تاجر برای یک پالایشگاه اروپایی گفت: "ما می بینیم که اروپایی ها در ماه ژوئن محموله هایی را معرفی کرده اند. برخی از افراد ممکن است از بشکه های کمی بیشتر عراقی و سعودی درخواست کنند که فرض می کنند حجم ایران تحت تحریم است.""اگر برای بلند کردن ایران [روغن] مشکلات دیگری وجود داشته باشد ، ممکن است برخی از حجم ها به دیگران افزایش یابد ؛ یک تعادل در حجم اما چیز بزرگی نیست."

اما برخی از بازرگانان مجدداً تأکید کردند که نفت خام ایران در مقایسه با سایر خزهای منطقه ای منطقه ای بسیار رقابتی است.

یک خریدار سوم یا نفت خام ایرانی گفت: "من همه چیز خام ایرانی را ترجیح می دهم که در مورد [موضوع ایران] بحث کرده ایم - اما هیچ کس نمی داند چه اتفاقی می افتد.""من باید در مورد پالایشگاه فکر کنم - ترجیح می دهم وضع موجود را حفظ کنم.

خریداران کلیدی نفت خام ایران در این منطقه ترکیه ، فرانسه ، ایتالیا ، اسپانیا و یونان هستند.

منابع گفتند که خریدهای نفت ایران ترکیه احتمالاً حتی اگر مجدداً مجازات شود ، قوی خواهد بود اما ممکن است برای برخی از کشورهای اتحادیه اروپا اینگونه نباشد.

حق بیمه خطر ژئوپلیتیکی

برخی از تحلیلگران احساس می کنند که مگر اینکه ترامپ از حمایت بین المللی ، به ویژه حمایت صوتی از اروپا برخوردار شود ، تصمیم وی برای خروج از این معامله ممکن است تأثیر قابل توجهی در صادرات نفت ایران نداشته باشد.

یک تحلیلگر فعال در بخش نفت ایران گفت: "ایالات متحده می تواند دسترسی ایران به پول نفتی خود را محدود کند و واردکنندگان باید پول ایران را در کالاها ، خدمات یا سرمایه گذاری بازگردانند. اما کاهش صادرات آن آسان نخواهد بود."

اسکات مودل ، مدیر عامل مشاوره انرژی Rapidan Energy Group ، گفت که پیشرو در تاریخ 12 ماه مه ، حق بیمه خطر ژئوپلیتیکی را در مورد نفت خام افزایش می دهد و "همه-از جمله تولید کنندگان شیل ایران و ایالات متحده-به عنوان زانو و زانو سود می برندعناوین صعب العبور قیمت نفت را غاز می کند "، اما هنوز تأثیر کمی در صادرات ایران نخواهد داشت.

"اگر 12 مه در واقع موفق به از بین بردن بشکه های ایرانی از بازار شود ، رقبای ایران مانند عراق ، روسیه و صادرکنندگان نفت و میعانات ایالات متحده از مزایای دوگانه قیمت های بالاتر نفت و فرصتی اصلی برای افزایش صادرات خود برخوردار هستند."گفت

براساس برآوردهای پلاتز ، ایران ، سومین تولید کننده بزرگ نفت در اوپک ، پس از عربستان سعودی ، در حال حاضر حدود 3. 82 میلیون بار در روز روغن خام تولید می کند.

از سال 2011-2015 هنگامی که اتحادیه اروپا و ایالات متحده تحریم هایی را در مورد حمل و نقل و خرید نفت خام ایران اعمال کردند ، ایران دید که صادرات آن تقریباً 1 میلیون دلار در روز کاهش یافته است.

از زمان اجرای قرارداد هسته ای در ژانویه سال 2016 ، ایران صادرات نفت خود را به حدود 2. 2 میلیون-2. 3 میلیون دلار در روز دو برابر کرده است.

پارا Continuar Lendo ، Entre ou beça seu cadastro na nossa página.

é grátis e fácil de fazer. طرفدار Clicar no Botão Abaixo. Você será redirecionado quando conpluir o processo.

اخبار رمز ارزها...
ما را در سایت اخبار رمز ارزها دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : منیژه سلیمی بازدید : 111 تاريخ : شنبه 13 خرداد 1402 ساعت: 0:54